ЗГУРТАВАНЬНЕ БЕЛАРУСКАЙ ШЛЯХТЫ

ASSOCIATION OF THE BELARUSIAN NOBILITY

СОБРАНИЕ БЕЛОРУССКОЙ ШЛЯХТЫ

Правілы форумаў (па-беларуску)Правила форумов (по-русски)

Бел.: Калі вы ўводзіце свой лагін і пароль, часта здараецца, што вас не пускае і піша пра памылку. Пры гэтым адкрываецца старонка для ўвахода на форум. Ваш лагін ужо запомніўся. Набярыце яшчэ раз пароль і націскайце "ўвайсьці". Павінна спрацаваць.

Рус.: Когда вы вводите свой логин и пароль, часто случается, что вас не пускает и пишет об ошибке. При этом открывается страница для входа на форум. Ваш логин уже запомнился. Наберите пароль ещё раз и нажимайте "войти". Должно сработать.

Автор Тема: Ліхадзіеўскі / Lichadzijewski / Lichodziejewski / Лиходзиевский, Лиходиевский, Лиходеевский, Лиходзеевский, Лихадиевский, Лихадзиевский  (Прочитано 43414 раз)

Калечыц

• Ветеран
Павел і Ежы Ліхадзіеўскія, у 1787 г. гемайны (жаўнеры) Койданаўскай харугві ваяводы Віленскага Караля Станіслава Радзівіла.
In hoc signo vinces

Калечыц

• Ветеран
1761-1762 гг. Антоні Ліхадзіеўскі, пачтовы харугві бунчужнай Міхала Казіміра Радзівіла.
In hoc signo vinces

Калечыц

• Ветеран
У 1690-я гг. Dominus Аляксандр Ліхадзіеўскі неаднаразова ў метрычных кнігах Ракішскага рымска-каталіцкага касцёла.
In hoc signo vinces

Sytko

• Новичок
  • *
Здравствуйте! Ищу информацию про своих Лиходиевских. Прабабушка Лиходиевская Надежда Степановна (проживала в деревне Клешево, возможно, родилась в деревне Басловцы), была замужем за Сытько Степаном Ефремовичем (Клешево). Также у неё был брат, Лиходиевский Антон.

Буду благодарна за информацию!

Ўладзіслаў Вяроўкін-Шэлюта

• Администратор
  • Ветеран
    • Згуртаваньне Беларускай Шляхты
Sytko,

трэба пісаць даты. А пра Сыцькаў напішыце ў асобнай тэме.
Просьба не пісаць e-mail’ы і ў асабістыя звычайныя пытаньні, для гэтага існуе Форум. Пэрсанальна — толькі камэрцыйныя запыты. Дорага. / Просьба не писать e-mail’ы и в личные обычные вопросы, для этого существует Форум. Персонально — только коммерческие запросы. Дорого.

Sytko

• Новичок
  • *
Sytko,

трэба пісаць даты. А пра Сыцькаў напішыце ў асобнай тэме.

Здравствуйте! Надежда Степановна 1906-1986 годов рождения, Степан Ефремович - 1907-1941. И не могу к сожалению найти отдельной темы про Сытько

Элла

• Ветеран
Темы с фамилией Сытько ( Сыцько) здесь нет, можете создать ее, откройте список фамилий на букву С , справа сверху написано Новая тема, кликнете  на нее и т.д.

Rodor

• Новичок
  • *
Прадед моей жены, который жил на рубеже 19 и 20 веков в Бобруйске, был женат на  Емилии/Эмилии Лиходзеевской (1874 г.р), дочери дворянина Протерия/Протаза Лиходзеевского и его жены Аделии Куликовской. Как я понял, эти Лиходзееские тоже жили в Бобруйске. Все были католиками.
В 1920 году их два сына перебрались в Польшу.

• Администратор
  • Ветеран
    • Згуртаваньне Беларускай Шляхты
Как я понял, эти Лиходзееские тоже жили в Бобруйске. Все были католиками.
Мэтрычныя кнігі Бабруйскага касьцёлу сканавалі мармоны, кнігі ёсьць на familysearch.org.
Просьба не пісаць e-mail’ы і ў асабістыя звычайныя пытаньні, для гэтага існуе Форум. Пэрсанальна — толькі камэрцыйныя запыты. Дорага. / Просьба не писать e-mail’ы и в личные обычные вопросы, для этого существует Форум. Персонально — только коммерческие запросы. Дорого.

victor

• Участник
цитата из темы Путято.

Канстанцін (Путято)
* ……, † ……
х …… [княжна] Тэадора Ліхадзіеўская

Можно ли узнать дочка была княжна Теодора Лиходзиевская?
Известен ли их родовод?
Заранее благодарю!

Юлёся

• Новичок
  • *
Вітаю! Шукаю звесткі пра сваіх Ліхадзіеўскіх. Мая прапрабабуля Мальвіна Эдуардаўна ў дзявоцтве Ліхадзіеўская па дакументах нарадзілася ў п. Заря Глусскага раёну 1883-1970, але гэта можа быць не дакладна. Пабралася шлюбам з Рымашэўскім Браніславам Міхайлавічам (1872-1938) у 1890х. Жылі ў Слаўкавічах, потым Заеліцы, адтуль перабраліся ў п. Ключ, каля Баянава (зараз п.Заря). Яе бацькі Эдуард Гіляр'евіч Ліхадзіеўскі і Юлія Аляксандраўна (Грынявецкая). Яшчэ ў яе былі браты і сёстры Юзік (пр. 1888г.н.), Валянціна, Юзэфа, Юлій. Буду ўдзячная за любыя звесткі
Рымашэўскія, Ліхадзіеўскія, Грынявецкія, Дашкевічы

Andrei Kavalchuk

• Новичок
  • *
я вместо напишу:моего прадеда звали Лиходиевский Иосиф Александрович,1883-1939г,м.р. копыльский р-н,д.Песочное(предположительно),жена -Рудаковская Антонина Бонифациевна 20,01,1944 умерла,с узденского р-н.имели 5 детей.Родственники прадеда:брат Антон(1885г.р.),сестра Анета(1887-1987),сестра Стефка(в казахстане),сестра Зоня (греский р-н,д.захатиново).если есть возможность раскажите о прадеде.

Мой дед Лиходиевский Эдуард Иосифович (10.08.1910 - 28.05.1974) жил в деревне Кокоричи Копыльского район,  он был самы старшим у него были сестры и братья Фэлля, Зоня (Софья), Казимир, Геннадий и еще кто-то
в Кокоричи он приехал из Копыля, где родился не рассказывал 

Тамара Мацкевич

• Новичок
  • *
Добрый день! Мой  дедушка Лиходиевский Иосиф Владимирович умер в 1987., проживал в д.Кокоричи. Феля, Зоня и Геннадий его двоюродные сестры. Я лично с ними была знакома. О дедушкиных родителях ничего не знаю, а хотелось бы узнать. Дедушка до Кокорич жил на хуторе (застенок) Ремезовщина, со стороны д.Пацеек находился. Дедушка имел свою землю (Гаек), этот лесок принадлежал ему, он его посадил для своих дочерей. Если что-то знаете напишите.